Prázdniny

Přes prázdniny máme otevřeno!

Jediné, co se u nás mění, je otevírací doba.

Abychom mohli i my knihovníci v létě občas vyrazit ven, zkracujeme otevírací dobu. Jak bude prázdninová otevírací doba vypadat, si můžete prohlédnout na obrázku vpravo.

Zároveň jsme pro vás připravili jako bonus prodlouženou výpůjční dobu, tzn. knihy půjčené od 13. června můžete vracet až v září.

Pokud se do knihovny vydáte v době, kdy bude zavřeno, knihy můžete vracet vhozením do Knihožrouta, kterého najdete v rohu mezi hlavním vstupem a kavárnou.

Děkujeme za pochopení a přejeme krásné léto.

Vaše Knihovna

výpůjční doba prázdniny 2017 WEB
P. S.: I přes léto nás sledujte na facebook nebo instagram.

Ani přes léto se s námi rozhodně nudit nebudete!

Otevírací dobu knihovny na léto sice zkracujeme, ale o co vás ani v létě nepřipravíme, je spousta akcí pro každého. Níže nabízíme alespoň krátké navnazení, na co se můžete během prázdnin v knihovně těšit.

Pro děti a rodiny

Každé úterý od 11. 7. budeme, jako už tradičně, hrát pro rodiny s dětmi v lesoparku celkem 8 Večerníčků na živo. Děti se za námi mohou stavit na dopolední program nazvaný Prázdniny v knihovně pro děti.

Pro mladé

Během prázdnin se můžete potkat s našimi dobrovolníky na akci Deskohraní s dobrovolníky a zahrát si s nimi nové společenské hry, které jsme pro vás nakoupili. V Mklubu budeme dále pokračovat v promítání dokumentů s projektem Promítej i ty! Můžete se stavit na workshop Ekodomácnost aneb ať je u vás eco jako doma. A aby toho nebylo málo, pomůžeme vám probudit váš fotografický talent  na Fotografickém workshopu. Aktuální dění v Mklubu sledujte na facebook.

Nejen pro zájemce o umění

O prázdninách zahájíme dvě nové výstavy. V knihovně začne v polovině července kolektivní výstava v rámci festivalu výtvarného umění Kruhy umění /Kręgi Stuki a těšit se můžete i na výstavu s názvem Resuscitace a amputace v prostoru galerie v TRISII. Sledujte Galerii města Třince také na instagram a facebook.

Přehled všech našich letních aktivit, konkrétních termínů a časů můžete najít v sekci akce.