Pobočka Nebory

Znovuotevření pobočky Nebory

Srdečně vás zveme do znovuotevřené pobočky Nebory, která byla kvůli rekonstrukci nějakou dobu zavřená. Od úterý 5. 3. 2019 od 14.00 můžete nové prostory znovu navštívit.

Stejně jako jste byli v minulosti zvyklí najdete v regálech pobočky Nebory knihy pro dospělé, kde si můžete vybrat z různých žánrů včetně naučné literatury. Zároveň mají na pobočce dospělí k dispozici cirkulační knihovní fond, který se bude každý půlrok obměňovat, takže bude pořád co číst. :-)

Mysleli jsme i na děti, které mají na pobočce také vyhrazen svůj fond. Věříme, že si v něm najdou to své.

Nebory 1
pobočka nebory děti

Během prvního dne znovuotevření si budete přímo na pobočce moci vyzkoušet některý z programů naší knihovny – např. si bude moci potrénovat mozek s naší kolegyní Dášou, která je certifikovanou trenérkou paměti a která vám ukáže, jak vypadají lekce tzv.  Mozkové posilovny. Zároveň se budete moci seznámit s novou knihovnicí, paní Martinou Cekrovou, která pro vás bude chod pobočky v Neborech zajišťovat a která je skvělou lektorkou kurzů ručních prací u nás v knihovně.

Pobočka bude pro veřejnost otevřena dvakrát týdně: v úterky v odpoledních hodinách od 14.00 do 17.00 a ve čtvrtky dopoledne od 9.00 do 11.00.

Aktuální informace i s přehledným výpisem kontaktů, otevírací doby, mapou atd. naleznete zde: knihovnatrinec.cz/pobocka-nebory/.

Znovuotevření Nebory