Udělejte radost těm, na kterých vám záleží

Hledáte dárky, které potěší a udělají radost? V tom případě jste na správném místě.

Asi by vás nenapadlo vypravit se pro nákup dárků do knihovny, ale do Knihovny Třinec už možná ano. A to je dobře, protože máme v nabídce věci, které udělají radost vám a především vašim blízkým. Kromě poukazu na roční registraci zdarma si můžete do balícího papíru zabalit třeba čtecí ponožky, ručně šité obaly na knihy, stylové plecháčky nebo několik druhů čajů.
Pokud by se vám náš výběr zdál nedostatečný, tak upozorňujeme, že naše Infocentrum Třinec má výběr ještě bohatší. Více si můžete prohlédnout na https://www.info-trinec.cz/

Vybrané zboží můžeme zaslat poštou. K ceně vám přičteme cenu poštovného. Pokud si přejete něco objednat a nechat si to poslat, napište nám na ic@knihovnatrinec.cz

mámu a tátu

Roční registrace do knihovny je jistota. Radost můžete udělat mámě, tátovi, prarodičům, sourozencům nebo přátelům. Cena je 150 Kč nebo 60 Kč pro děti a studenty.

Plecháček s motivy Třince od skvělých Hendmejd. Na výběr jsou motivy Třince (s Werkem), chatou Ostrý, Javorový a čtecí (s knihami). Cena je 250 Kč/ks.

plecháček_javorový
Obaly na knihy

Milujete knížky stejně jako my a chcete jim dopřát maximální péči? V tom případě nutně potřebujete látkový obal od Ušité. Různé designy ve formátu A5 v ceně 240 Kč/ks. Obaly byly ušity speciálně pro náš čtenářský festival ČteFesT.

Ponožky máte? Máme! A ne jen tak ledajaké. Tyhle ponožky jsou totiž čtenářské! Vznikly pro náš čtenářský festival ČteFesT a jsou ve velikosti 39-42. Cena jednoho páru je 100 Kč. Varianta modro-šedá a zeleno-růžová. Složení: 85 % česaná bavlna, 10 % polypropylen s ionty stříbra, 5 % elastan. Vyrobilo Sokino.

Ponožky ČteFesT
Čaje z Beskyd

Na nás si zima a sychravo nepřijdou! Máme totiž čaje! Bylinkové, “tustela” tzn. z Beskyd, sypané. Meduňka s dobromyslí mají motivy Třince. Dobromysl a mateřídouška jsou ideální pro čtenáře (motivy knihovny). Cena je 90 Kč a balení je po 50 g.

Máme i speciální čajové pohlednice ve třech provedeních. Obsahují 10 g sypaného ovocného čaje s lučními bylinami (taky z Beskyd). Cena jedné pohlednice je 60 Kč.

Třinecký keramický hrnek od www.keramikakucerka.cz potěší ty, kteří mají rádi klasiku a poctivou kresbu s motivy Třince. Cena je 90 Kč/ks.

Keramický hrnek_Třinec